بازبینی در مورد #چرای بی رویه دام در 2 فصل

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو سبزوار - دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو تماس

روزهای گرم‌تر: مناطقی از کشور که در آن بارندگی کاهش می‌یابد و خاک‌ها خشک می‌شوند نه تنها در معرض خطر خشکسالی طولانی‌مدت هستند، بلکه در برابر فرسایش بادی نیز آسیب‌پذیرتر هستند.

– چرای بی رویه دام ها: دام ها با چرای بی رویه در مناطقی که پوشش گیاهی مناسبی ندارند موجب فرسایش خاک می شوند.

آب، اگرچه برای زندگی و کشاورزی حیاتی است، اما می‌تواند فوق العاده خورنده باشد.

– بازسازی مراتع و علف زارها – برنامه ریزی مناسب برای چرای دام ها از سوی سازمان محیط زیست

فرسایش خاک یک تغییر فیزیکی و فرآیند تدریجی جابجایی و انتقال لایه بالایی خاک (خاک سطحی) توسط عوامل مختلف به ویژه آب، باد و حرکت توده‌ای است که در درازمدت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

سوالات متن درس ۱۰ دهم کتاب علوم پنجم ابتدایی با جواب را در این مقاله مشاهده کردید. امیدوارم از آن استفاده کرده باشید و از صفحات دیگر ماگرتا دیدن نمایید.

فهرستمدارک تحصیلی تخصص بیماری‌های پوست (درماتولوژی)

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز،  ورود دام به مرتع قبل از زمان مناسب و چرای زودرس در مرتع علاوه بر آسیب به پوشش گیاهی، به دلیل رطوبت زیاد خام و در اثر تردّد زیاد دام در مرتع، باعث فشرده شدن خاک و کم شدن تخلخل آن می‌شود و درنتیجه این عمل، وزن مخصوص خاک افزایش‌یافته و قابلیت نفوذ آن به آب کاهش می‌یابد.

این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و می‌خواهد به گل‌دهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بی‌رویه از بین می‌روند. در نتیجه ظرفیت فرسایش‌پذیری خاک بالا می‌رود و با more info بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.

وی با اشاره به سیل امامزاده داوود در سال گذشته، گفت: علت آن همین موضوع و چرای بی‌رویه دام در منطقه البرز مرکزی بوده است.

نوک و بالای تپه‌های بدون پوشش گیاهی معمولا در معرض قرار می‌گیرند و بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند.

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *